Brots verds per tancar la primera volta

  0
  Penya fent pinya.jpg

  19/01/2018 – Punt i final a la primera volta a l’Olímpic (diumenge 18.30h) amb una Penya en situació delicada. Els verd-i-negres necessiten tombar l'UCAM Múrcia per restablir la confiança perduda. 

  19/01/2018 – Punt i final a la primera volta a l’Olímpic (diumenge, 18.30h) amb una Penya en situació delicada. Els verd-i-negres han caigut a les places de descens i necessiten una victòria que comenci a restablir la confiança perduda. Davant, però, es trobaran un os molt dur de rosegar, que a més s’estarà jugant l’accés a la copa. Ara mateix L’UCAM Múrcia és novè a la classificació (8-8) i guanyar a Badalona és la seva última esperança, tot i que depèn també del que facin els seus rivals directes.

   

  El tècnic Ibon Navarro ha agafat les regnes dels murcians en l’etapa “post Campazzo”, referent els últims anys. En el seu lloc ha arribat un vell conegut, Clevin Hannah, que està tenint un paper destacat. “Té un nivell de maduresa molt alt i és un dels millors jugadors de pick&roll de la lliga”, apunta Diego Ocampo. També ha aterrat a Múrcia veterans il·lustres com Brad Oleson  o Álex Urtasun, a més del retorn de Faverani, que per lesió gairebé no ha jugat.

  El tècnic verd-i-negre avisa del potencial dels murcians, “un bon equip, amb moltes rotacions, per estar entre els 8 primers, i molt físic, que juga amb molta intensitat i agressivitat, sempre al límit de la falta”. Ocampo considera bàsic “canviar l’estat anímic” de l’equip verd-i-negre i això passa “per estar més junts que mai, ajudant-nos els uns als altres, i no deixar de creure en la feina que estem fent, concentrats en cada acció”. 
  Xabi López-Arostegui, baixa a Bilbao per un esquinç al turmell, torna a l’equip i Ocampo podrà comptar amb tots els seus efectius. Al Múrcia, Faverani i Antelo són baixa, mentre que Sadiel Rojas, Vitor Benite i Marcos Delía podran jugar tot i arrossegar algunes molèsties físiques.