La 7a Cursa per les Malalties Minoritàries obre les inscripcions

  0
  malalties minoritaries.jpg

  19/01/2018 – La prova solidària tindrà cita el 4 de març a la plaça del Caritg.

  La Cursa Benèfica per a les Malalties Minoritàries, que se celebrarà el 4 de març, ja ha obert el termini de les inscripcions.

   

  Un any més, l'Associació de Veïns del Turó d'en Caritg, conjuntament amb la Plataforma Acció Badalona i l'Associació de Comerciants de Pau Piferrer-La Salut Alta  convoquen la setena edició d'aquesta cursa formada per dos circuits, un de 10 quilòmetres i un altre de 5Km. A més, també es podrà realitzar una caminada de 5Km i els infants d'entre 6 i 12 anys podran obtar a una prova no competitiva i gratuïta de 400 o 700 metres. Totes les proves sortiran des de la plaça del Caritg.

   

  Pel que fa a les inscripcions, que ja es poden realitzar a través del web wwww.xipgroc.cat, tenen un preu de 10 euros (si es disposa de xip), 12 euros (xip de lloguer) i 5 euros (la caminada). Com en les darreres edicions, els beneficis recaptats es destinaran a la Fundació d'Institut d'Investigació en Ciències de la Salutat de l'Hospital Germans Trias i Pujol. A més, la prova solidària comptarà amb la paralímpica badalonina Melany Bergés, com amfitriona.