BSA aposta per la salut mental

  0
  71

  Badalona Serveis Assistencials (BSA) ja és un nou membre del Clúster de Salut Mental Catalunya. A partir del febrer de 2021 forma part d’aquesta organització sense ànim de lucre que promou la importància de la salut mental entre la població.

  Entre els objectius comuns que compartiran ambdues organitzacions està la millora de l’atenció de la salut mental a la població, gràcies a la col·laboració interdisciplinària i la innovació.

  Esther Lobo, cap el Servei de Salut Mental i Adiccions de BSA ha assegurat que “Es tracta d’una aliança per millorar els recursos que oferim a la població, especialment per a aquelles persones que pateixen situacions de vulnerabilitat, especialment amb la pandèmia actual”.

  Com a espai de coneixement i confluència, al Clúster hi participen agents de diferents àmbits (sanitari, empresarial, científic, social, tecnològic o docent). El Clúster de Salut Mental forma part del programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ i recentment ha estat reconeguda pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme (MINCOTUR) amb el segell d’Agrupació Empresarial Innovadora (AEI).Des de 2019, el Clúster participa com a membre de ple dret en el Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de la Generalitat de Catalunya.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí