Mobba: Manifest per salvar la cultura

  0
  mobba.jpg

  El grup d’artistes de la Mobba han redactat un manifest per evitar l’enderrocament de l’edifici, tal com va anuciar l’Ajuntament a principis de febrer. L’objectiu es demostrar que hi ha una sol·lució que pot beneficiar a ambdues parts sense prescindir de la cultura. El web on exposen la situació ja ha superat les 2000 signatures en suport a la iniciativa.

  La proposta implica la preservació de l’edifici més alt de la Mobba, de quatre plantes i 1000 m², que podria conviure amb un espai públic. D’aquesta manera, segons el Grup de Treball per a la Mobba, es crearia a un equipament cultural gestionat per un concurs públic que permetria la col·laboració amb centres culturals i escoles.

  L’Ajuntament, per la seva part, ha anunciat l’estudi de la construcció d’un aparcament municipal soterrat de 300 places. A més, també es preveu que els els 2700 m² de l’esplanada es destinin a la creació d’una zona verda.

  L’alcalde Xavier Garcia Albiol considera que l’enderrocament posarà fi als problemes de seguretat que genera l’estat de l’edifici. Els artistes de la Mobba, per la seva part, demanen la moratoria de l’enderroc total de l’edifici, previst pel mes d’abril i que tindrà un cost de 350.000 euros sense IVA.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí