BSA impulsa cinc projectes tecnològics per a pacients i professionals

  0

  Busquen millorar l’atenció al pacient i el benestar dels sanitaris

  Badalona Serveis Assistencials va participar per segona vegada a la Mobile Week Badalona, una iniciativa que apropa la tecnologia i els nous reptes digitals a la ciutadania. Allà, BSA hi va presentar cinc projectes d’innovació i tecnològics que busquen millorar l’experiència del pacient i el benestar dels professionals sanitaris. El primer és l’ADA (Atenció Domiciliària Avançada), gràcies al qual els pacients que tenen dificultats per desplaçar-se, no s’ha de preocupar per apropar-se al centre mèdic i és l’equip sanitari qui va fins a casa seva. Des del domicili es pot accedir a l’historial del pacient o fins i tot fer un electrocardiograma.

  Un robot

  SANDRo és un robot humanoide que ofereix serveis d’assistència a persones amb dificultats en les activitats de la vida diària com evitar el risc de caigudes, donar suport als pacients amb necessitats d’atenció a l’habitació o transportar objectes d’un lloc a un altre.

  Realitat virtual

  La síndrome de burnout (BO), o cronificació de l’estrès laboral, entre els sanitaris ja és molt coneguda des de fa anys i encara s’ha accentuat més amb la situació actual causada per la COVID-19. En aquest projecte, els sanitaris del CAP fan sessions individuals de mindfulness utilitzant unes ulleres de realitat virtual.

  Feina a xarxes

  A través de l’APP BSA APPediatria, BSA treballa per detectar mentides sobre salut i desmuntar les informacions falses que circulen per les xarxes socials. De la mateixa manera, el projecte ’12 mesos per a conèixer 12 vacunes’ presenta cada mes una vacuna diferent dins de l’àmbit de la Pediatria per motivar a la vacunació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí