BSA repassa els darrers 25 anys d’atenció sociosanitària a la ciutat

  0
  58
  elcarme.jpg

  11/04/2013 – Badalona Serveis Assistencials dóna avui el tret de sortida a un any d'activitats per commemorar els 25 darrers anys d'atenció sanitària.

  Badalona Serveis Assistencials (BSA) organitzarà enguany un seguit d’activitats –institucionals, científiques i lúdiques- al voltant de l’evolució de l’atenció sociosanitària en els darrers 25 anys. El tret de sortida de la celebració serà l’acte institucional ‘Badalona, 25 anys millorant en l’atenció sociosanitària’, una taula rodona sobre el passat, el present i el futur d’aquesta atenció que es desenvoluparà aquesta tarda, a les 20 hores, en el Decumanus del Museu de Badalona.

   

  Els orígens del model actual seran abordats per Maite Arqué, exalcaldessa de Badalona, i Xavier Gómez, exdirector del programa ‘Vida als Anys’, engegat el 1986 pel Departament de Salut i Seguretat Social i que fa 25 anys, amb la creació del Departament de Benestar Social, es va convertir en una iniciativa interdepartamental.

   

  Per tractar el present i el futur de l’atenció sociosanitària hi intervindran el responsable del Pla director d’atenció sociosanitària del Departament de Salut, Pau Sánchez; el director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya, José Augusto García, i la gerent de Badalona Serveis Assistencials, M. Àngels Cabezas. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, tancarà l’acte, durant el qual també es presentarà el llibret editat per BSA Dels llits de crònics a una atenció integral. 25 anys d’atenció sociosanitària a Badalona.

   

  La següent activitat prevista en el programa d’actes tindrà una vessant científica. Concretament serà la X Jornada de Geriatria de BSA, que se celebrarà el 16 de maig.