CiU reparteix 4000 fullets per recordar que el PP no compleix amb la biblioteca de Canyadó

  0
  CartaBibliotecaCanyadó.jpg

  11/04/2013 – La instal·lació de l'equipament va ser un dels acords que CiU va demanar a canvi de recolzar els pressupostos 'populars' de 2012; un any després, Falcó retreu a Albiol que hagi incomplert la seva promesa.

  La nova biblioteca del barri de Canyadó va ser un dels compromisos que CiU va demanar al govern del PP per donar suport als pressupostos de 2012. Un any després, i amb l’equipament socieducatiu estancat, la federació ha posat la directa i ha començat a repartir 4.000 fulls informatius a Canyadó en els que explica que el PP “no considera prioritari complir amb el seu compromís de construcció de la biblioteca”.

   

  Segons el líder convergent, Ferran Falcó, “el govern del PP ha oblidat els compromisos que havia adquirit amb els veïns”. La biblioteca, diu, s’havia de fer al barri amb recursos de la Diputació de Barcelona que “Xavier García Albiol ha preferit destinar al programa de llibres de text i a diverses expropiacions”.

   

  Falcó també ha destacat que “aquest és un compromís assumit pel PP amb CiU en el marc de l’acord per a aprovar el primer i únic pressupost municipal que el govern d’Albiol ha pogut tirar endavant en quasi dos anys de mandat”. En aquest sentit, el full manifesta la intenció del grup de CiU de continuar reclamant la posada en marxa d’aquest equipament, ja que els locals estan disponibles als baixos del nou edifici d’habitatges construït al solar on hi havia l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.

   

  CiU considera prioritària l’actuació perquè, tal i com afirma al full informatiu, Canyadó és “un barri amb un gran dèficit d’equipaments culturals”, que l’Ajuntament, malgrat el context econòmic, podria resoldre si prioritzés adequadament les inversions i complís els seus compromisos.