Bufalà i la Morera es tornen a unir pel parc del Torrent de la Font

  0
  Torrent de la Font.JPG

  El passat mes de gener més d'una trentena de persones es van retrobar al parc del Torrent de la Font per dignificar l'entorn i, a la vegada, reivindicar millores de seguretat, manteniment i neteja al govern municipal i  conscienciar als veïns de conservar l'espai verd que els envolta.

   

  Doncs bé, diverses entitats veïnals, educatives i culturals dels barris de Bufalà i la Morera, com les AMPAs de l'escola Virolet i l'institut Isaac Albéniz, s'han tornat a unir per convocar aquesta vegada la Festa del parc del Torrent de la Font, que tindrà cita aquest diumenge 10 d'abril a partir de les 11 del matí.

   

  La jornada, que té com a lema 'Volem un parc digne. Unim barris!', comptarà amb diverses activitats adreçades a la mainada, adolescents, tant a famílies senceres. Des de tallers d'estels, de nous per ocells, creació de cartells, passejada geològica pel turó de l'Enric i fins a una exhibició de skaters, entre altres, seran algunes de les accions que es realitzaran amb l'objectiu de continuar treballant per dignificar i reduir l'incivisme a les zones del Torrent de la Font, Serentill i la Bòbila, que uneixen als dos barris, Bufalà i la Morera.

   

  A més a més, l'acte tindrà un vessant solidari amb l'ONG badalonina Proactiva Open Arms i també els veïns podran dir la seva en un acte participatiu anomenat 'Decideix el parc que vols', que es realitzarà al llarg del mateix dia.