“Busco que la gent vinculi les meves lletres a una història personal pròpia”

  0
  11

  Medina presenta ‘Dos Palabras’, single d’amor fugaç

  Com neix el Medina músic?

  Sempre he tingut atracció per la música, des que era petit, però ho portava per dins. Ho amagava a tothom, inclús a la meva mare. Va arribar un moment on vaig canviar el xip. Vaig entendre que no podia renunciar a allò que em fa feliç. Explicar-ho al meu entorn em va alliberar i a partir dels 16 anys vaig començar a estudiar. A la meva mare li vaig explicar tot de forma bastant divertida. Em vaig presentar al càsting del programa ‘La Voz’ i li vaig deixar escoltar l’àudio del meu vídeo de càsting amb uns auriculars. Llavors li vaig preguntar: ‘què et sembla aquest noi?’, i em va dir que li agradava. Llavors vaig girar el telèfon i li vaig ensenyar que era jo.

  Com va ser la primera classe?

  Des del primer moment que vaig entrar a una classe de música em vaig sentir molt bé. Compartir allò que més estimes amb gent que pensa com tu és una gran sensació. Em sentia en un lloc on sempre havia volgut estar.

  Quina música fa Medina?

  Jo sempre dic que faig música d’autor amb influència de molts estils: música urbana, rap, rock, pop… Andrés Suárez, Alejandro Sanz, El Kanka, C-Tangana… De petit escoltava molt de flamenc i el meu artista preferit era El Barrio. Per mi el secret és intentar sonar a Medina. Que la gent escolti les meves cançons i m’identifiqui.

  Com escrius les teves cançons?

  Doncs és una pregunta difícil de respondre. Les emocions t’arriben i les trasllades. Em nodreixo de les coses que visc, dels meus sentiments i de les emocions que em passen pel cap. M’agrada presentar les meves cançons amb la meva idea, i que després cada persona vinculi la lletra a una història personal seva.

  Quin projecte presentes?

  A partir del confinament vaig voler dotar la meva carrera d’un toc més personal; més d’autor. Vaig adonar-me que necessitava transmetre coses diferents. És allà on neix ‘Dos palabras’, el single que estic presentant. La cançó parla d’una història d’amor molt intensa i fugaç, que succeïx en dues paraules, en deu segons i en un perquè, com diu la tornada. La història és real i passa a Cadis. A nivell global, em va sorgir l’oportunitat d’entrar al projecte Cabal Musical, del Taller de Músics. Ells em porten la carrera musical durant dos anys i em produeixen l’EP. Lluitaré al màxim amb les meves cançons per arribar on vull.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí