Cadet B: La Penya tanca la primera fase invicte i jugarà les semifinals contra el Madrid (77 a 51)

0
    37

04/01/2013

Els nois de Joan Rallo han construït la victòria des de la defensa del segon quart

El cadet B de la Penya ha sumat la tercera victòria del torneig internacional d'Esplugues en vèncer l'Ucam Múrcia per 77 a 51.

Els verd-i-negres han tancat la primera fase com a primers de grups invictes i s'ha classificat per les semifinals d'aquesta tarda en la que s'enfrontaran al Reial Madrid.
    El conjunt dirigit per Joan Rallo ha segellat el triomf amb un excel·lent segon quart (19 a 4) que s'ha cimentat en la defensa. Pau Truñó, Gerard Rodríguez i Elías Velasco han sigut els millors en un partit en el que de nou s'han repartit molt els minuts