Caiguda lliure (2-0)

0
    30

La segona volta ha començat per al Badalona igual que havia acabat la primera: amb una derrota fora de casa, contra un filial. Avui ha caigut davant l’Espanyol B, el mateix equip que en el debut a la lliga li va treure els colors a l’Estadi. Un 2-0 inapel·lable ha deixat l’equip escapulat fregant la zona de descens, empatat a 22 punts amb l’Ontinyent, que és l’equip que jugaria la promoció de permanència.

I això que durant els primers 45 minuts hauria pogut passar de tot, fins i tot que els de Calderé s’avancessin en el marcador. El partit ha estat intens i disputat, amb oportunitats a les dues àrees. En l’últim minut, però, una jugada de carambola ha provocat que el filial blanc-i-blau marxés al vestidor amb un gol d’avantatge, signat per Campuzano, que ha penalitzat massa el Badalona.

En la segona part el panorama no ha canviat massa, per bé que qui ha hagut d’arriscar més ha estat el conjunt badaloní. Així ha estat i, com en la primera volta, ha pagat les conseqüències. Moha, precisament un ex-escapulat, ha marcat el 2-0 en una acció de contracop. De nou, els jugadors de David Gallego han aprofitat els espais per sentenciar.

Els últims minuts han estat un calvari. Tot i que Calderé ha posat tota la carn a la graella, donant entrada a Iván AgudoNatalio i Sergi Garcia, el Badalona ha estat incapaç de posar setge a la porteria de Frías.

Fitxa tècnica:

RCD Espanyol B: Edu Frias, Víctor, Nil, Iago, Lluís, Pol Lozano, Soria (Pau, 81′), Bermejo (Damià, 75′), CampuzanoDoncel i Moha (Bojan, 88′).

CF Badalona: Morales, Estellés, AlbarránRobustéMoyano (Iván Agudo, 64′), Marc Carbó, Robert, Nana, Chaco (Natalio, 64′), Boniquet (Sergi Garcia, 68′) i Giva.

Gols: 1-0, Campuzano (44′) i 2-0, Moha (68′).

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (tinerfeny). Ha amonestat a Pol Lozano i Giva.

Públic: Unes 700 persones a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.