Càmara convoca a tots els disponibles

  0
  4013.jpg

  06/10/2012 – El cos tècnic ha decidit citar pel partit d'aquest vespre contra L'Hospitalet (20.00, Camp del Centenari) a tots els futbolistes disponibles. Borja Abenia és la única absència

  Aprofitant que l'equip juga a casa aquesta cap de setmana, Albert Càmara ha preferit citar en primera instància a tots els jugadors que té utilitzables pel partit d'aquesta tarda. D'aquesta manera, l'entrenador guanya temps per mirar de determinar en quins onze homes confia de sortida, i a quins cinc jugadors col·loca a la banqueta, i aconsegueix a més mantenir la tensió en tots els seus homes fins poc abans del partit. Llavors serà quan el cos tècnic doni a conèixer els escollits per jugar-se la victòria contra L'Hospitalet en el capital partit d'aquest vespre, a las vuit de la tarda. 

   

  Una sola baixa té el Badalona per molèsties físiques pel partit contra L'Hospi de l'ex tècnic escapulat Miguel Álvarez. El mig centre Borja Abenia no podrà ser de la partida. I això sembla que clarifica una mica quin podria ser l'onze inicial en què confiïn els tècnics. Amb la porteria inamovible (Marcos) i la defensa indiscutible (Ferrón, Pelegrí, Gallardo i Bermudo), els dubtes se centren en el mig del camp i, especialment, en la part atacant. El més probable és que la línia de tres mitjos la formin Xavi Muñoz, Javi Moreno i Joaquin. I en punta, Gabri sembla un fixe i el dubte serà saber quins dos jugadors l'acompanyaran per les bandes. D'entre Cortés, Juanma, Robert i Bayón, Càmara n'haurà d'escollir dos.