Manny Quezada: “Hem de ser molt durs per guanyar a Màlaga”

  0
  manny2.JPG

  06/10/2012

  L'MVP de la primera jornada diu que en aquestes pistes en les que molts jugadors de l'equip no hi han jugat mai "és molt important per nosaltres escoltar en Savané, l'Oliver i en Trias. Ells ens aporten molta experiència".

  Manny Quezada, l'MVP de la primera jornada, té les coses molt clares: "no faré 31 de valoració cada partit. Ho faré el millor que pugui, i el més important és que l'equip tiri endavant", explica el de Nova York, que pensa que "cal jugar molt dur per aconseguir guanyar a Màlaga".

   

  Un missatge amb la barreja de serenor i ambició que té aquest equip. La ambició capitanejada per Quezada, "tots hem de sumar per guanyar allà". La serenor prové dels pesos pesats del vestidor: "per nosaltres és vital escoltar en Savané, l'Oliver o en Trias. Ells han guanyat molts partits a la lliga i ens poden aportar molta experiència de com fer les coses".

   

  Quezada reconeix que l'Unicaja "és un equip molt bo i molts no hem jugat allà", però té clar que aniran a jugar de tu a tu "perquè ells també tenen jugadors que tindran la pressió de debutar davant la seva afició".

   

  L'equip viatja aquest mateix migdia a Màlaga amb Fisher, que ja ha fet mitja setmana d'entrenaments, però sense Vives, que s'ha lesionat de l'espatlla.