Can Casacuberta acull la 2a Jornada de Biblioteques de BDN

  0
  52
  can casacuberta.jpg

  27/06/2014 – La jornada pretén ser un punt de trobada del professorat, bibliotecaris i altres professionals interessats per trobar un espai on debatre sobre la situació actual de la relació entre la biblioteca pública i la comunitat educativa.

  La Biblioteca Can Casacuberta de Badalona acull aquest divendres la 2ª Jornada de Biblioteques de Badalona, que girarà entorn a la importància que té la combinació entre les escoles i les biblioteques públiques de qualitat.

   

  Aquesta iniciativa sorgeix a proposta del grup de treball de dinamització lectora del qual formen part el Servei Educatiu Ciutat de Badalona i el Servei Educatiu de Sant Adrià de Besòs del Departament d'Ensenyament; representants de l'Àrea de Cultura i Ciutadania mitjançant la Xarxa Municipal de Biblioteques i tècnics de l’Àrea d'Educació, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Badalona.

   

  La jornada pretén ser un punt de trobada del professorat, bibliotecaris i altres professionals interessats per trobar un espai on debatre sobre la situació actual de la relació entre la biblioteca pública i la comunitat educativa per tal de compartir experiències i arribar a col·laboracions en l'objectiu comú del foment de la lectura. L’esdeveniment començarà a les nou del matí i s’allargarà fins al migdia, comptant amb diverses xerrades, presentacions i debats, amb persones tant de la ciutat com de fora de Badalona.