Can Ruti aconsegueix una xifra rècord d’operacions: 19.518 intervencions en un any

  0
  101

  L’any passat va ser, per a l’Hospital Germans Trias, un any històric, a més de commemorar el seu 40 aniversari. Ho va ser perquè l’excel·lència i l’esforç dels seus professionals van fer possible que l’any passat fos el de major activitat en aquests 40 anys d’història, per exemple amb una fita mai aconseguida fins ara en el centre: haver aconseguit realitzar  19.518 intervencions quirúrgiques.

  A més d’aconseguir aquesta xifra, destaca el fet que totes aquestes intervencions es van realitzar complint el temps de garantia, un dels objectius prioritaris que el centre s’havia plantejat per a l’any passat. En concret, les intervencions majors van créixer prop d’un 12% respecte a l’any 2022, amb més de 500 intervencions urgents més, gairebé un miler de programades amb ingrés més, i prop de 600 cirurgies majors ambulatòries més.

  Aquesta activitat en Germans Trias ha contribuït al balanç general aconseguit a Catalunya, que el Departament de Salut considera com a positiu pel fet que 2023 s’hagi tancat amb gairebé cap persona que estigui esperant una intervenció quirúrgica fos de termini. Segons Salut, els resultats indiquen que els percentatges de persones en llista d’espera per a una intervenció quirúrgica que s’han resolt dins del termini han millorat en 2023 respecte a l’any anterior: oncologia s’ha mantingut en el 99%, cirurgia cardíaca ha passat del 99% al 100%, la cirurgia garantida del 90% al 97% i, finalment, la resta de cirurgies del 92% al 97%.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí