Can Ruti, el 5è hospital de Catalunya amb més donants durant la Marató 2.0

  0
  43
  donacions sang.jpg

  25/01/2016 – Quasi mig miler de persones s’han apropat a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per donar sang durant la Marató 2.0.

  Quasi mig miler de persones s’han apropat a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per donar sang durant la Marató 2.0, que va tenir lloc entre el dia 15 i el passat divendres. En total, 478 han participat d’aquesta campanya a Can Ruti, que ha estat el cinquè hospital de tot Catalunya amb més assistència, per darrera del Clínic, el de Sant Pau, Vall d’Hebron i la Mútua de Terrassa.

   

  Divendres va finalitzar la Marató de Donants de Sang 2.0. que ha aconseguit les donacions de 9.520 persones als hospitals, a la carpa instal·lada al centre de Barcelona i a un centenar de campanyes que hi ha hagut en diferents llocs de Catalunya. Durant els dies de la iniciativa s’han triplicat les donacions.

   

  Estat de les reserves

   

  L’estat de les reserves de sang a Catalunya està a un nivell de normalitat, amb més d’11.000 unitats de sang, que equival a les necessitats dels hospitals per a uns 11 dies. Al web donarsang.gencat.cat poden buscar-se les campanyes més properes per codi postal o municipi.