Superats en tot (42-75)

0
    28

25/01/2016 – L’Arenys Bàsquet Joventut perd a casa contra el CB Quart-Germans Cruz en un dels pitjors partits de la temporada pels verds.

La bona dinàmica de resultats que el Quart havia protagonitzat al llarg de les darreres setmanes escalaria fins al seu punt més àlgid al Pavelló Fons de les Creus.

El conjunt d’Albert Brea només li concediria un quart de vida al vinculat de la Penya, demostrant el seu potencial per competir dins del grup d’ascens durant la segona fase del campionat de la Lliga EBA.

Els gironins passarien per Arenys com una piconadora imparable, contrarestant el desencert inicial (13-16) amb un segon parcial d’escàndol. Durant aquest tram del partit, els locals només podrien anotar 2 punts, encaixant un 2 a 24 que sentenciaria el partit (15-40).

A la represa, el bloc de César Saura intentaria conservar l’orgull malgrat no disposar de cap opció, però ni així els verds aconseguirien guanyar cap parcial (29-56).

L’Arenys Bàsquet Joventut tancaria l’encontre amb una valoració de 15, xifra força inferior a la sumada pel millor jugador del Quart: Jordi Bataller (13 punts, 10 rebots, 1 assistència, 3 recuperacions i 26 de valoració).

Al final, el 42 a 75 encaixat a casa suposa la tercera derrota seguida d’un Arenys que és novè (6/9) al grup C-A de la Lliga EBA. Ni Terrence Bieshaar (4 de valoració) ni Marc Bauzà (3) podrien salvar el seu equip de la crema. El pròxim dissabte (19:45h), al vinculat de la Penya li toca visitar la pista del Mollet, líder de la lliga.