Can Ruti és premiat per la seva gestió hospitalària global

  0

  17/10/2013 – El Germans Trias i Pujol esdevé un dels 18 hospitals catalans premiats a Madrid en la gala dels Top 20 2013.

  L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol ha estat guardonat aquesta setmana amb el premi Top 20 en gestió hospitalària global, dins l’àmbit dels grans hospitals de referència regional i nacional.

   

  Un total de 18 centres catalans han estat premiats amb els premis Top 20 de 2013. L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat a l’auditori Rafael del Pino de Madrid, organitzat per l’empresa de serveis professionals IASIST. Dels 44 hospitals guardonats, 18 han estat centres sanitaris catalans, que han rebut un total de 27 premis en les diferents categories establertes.

   

  IASIST és una empresa de serveis professionals de valor afegit que ofereix a proveïdors de serveis sanitaris, financers i a la indústria sanitària la informació de contingut clínic i econòmic necessària per a la millora de la qualitat i l’eficiència de les seves organitzacions i dels serveis oferts als clients.