Can Ruti estudia ampliar l’aparcament a la zona de l’heliport

  0
  heliport.jpg

  02/06/2017 – Aquesta és una de les propostes que hi ha sobre la taula per començar a solucionar la saturació de vehicles.

  El problema de saturació de l'aparcament de vehicles a l'Hospital Germans Trias, sobretot durant els matins dels dies feiners, continua preocupant a la direcció del centre hospitalari badaloní. Una de les propostes que ara mateix té sobre la taula la direcció es poder ampliar l'aparcament al voltant de l'heliport.

   

  Fonts del centre han confirmat, segons han avançat els companys del Tot, aquesta possibilitat, tot i que han puntualitzat que encara no hi ha res definitiu sobre aquesta ampliació. Passaria per poder crear noves places d'aparcament i augmentar la capacitat d'encabir-hi vehicles al voltant de l'hospital.

   

  D'altra banda, Can Ruti espera els resultats de final de carrera d'un grup d'alumnes de l'UPC sobre l'aparcament entorn el centre hospitalari. La direcció tindrà aquests resultats el proper mes de juliol i a partir d'aquí estudiarà les millors alternatives, juntament amb tots els agents implicats, com Ajuntament de Badalona, sindicats i entitats.

   

  Ara fa un any, en un ple municipal, tots els grups polítics del consistori badaloní van descartar introduir la zona blava a l'aparcament de l'hospital, almenys fins que no s'activin alternatives a la situació actual. D'altra banda, la junta de personal de l'Hospital Germans Trias i Pujol ha anunciat una reunió amb l'Ajuntament de Badalona per abordar la saturació de l'aparcament.