Can Ruti incorpora servei d’urgències en oftalmologia

  0
  urgencies2.JPG

  13/11/2016 – Prop de 800.000 persones podran beneficiar-se d'aquesta nova atenció continuada.

  La cartera de serveis de l’Hospital Germans Trias augmentarà a partir d'aquest dilluns amb l'atenció d’urgències continuades d’oftalmologia a la seva població de referència. Unes 800.000 persones de l’Àrea del Barcelonès Nord (Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet) i del Maresme es veuran beneficiades d’aquest servei. Algunes de les patologies destacades que es podran atendre a les urgències seran els despreniments de retina, traumatismes o atacs aguts de glaucoma.

   

  Fins ara, tota aquesta població havia de desplaçar-se a d’altres hospitals per ser atesos d’urgències d’aquestes patologies. Aquesta millora assistencial s’emmarca dins dels acords territorials de salut.  El Servei d’Oftalmologia de Germans Trias coordina el desplegament de l’atenció continuada, que comptarà amb un seguiment periòdic de l’activitat per garantir-ne una atenció i uns resultats excel·lents.

   

  El Servei d’Oftalmologia és present a l’Hospital Germans Trias des de l’any 1985, i a dia d’avui es realitzen al voltant de 2300 intervencions quirúrgiques a l’any. El Servei cobreix actualment totes les patologies i subespecialitats, a la vegada que ofereix formació de metges residents especialitzats.