El màxim al Mini

0
    36

13/11/2016 – El Badalona es mantè invicte després d'un brillant triomf al camp del líder, el Barça B. Iván Agudo, Moha i Toni Lao signen els gols escapulats en una tarda per a no oblidar.

Amb tres centrals i tres jugadors ràpids al davant, així va plantejar Manolo González l'assalt al Miniestadi. La missió era difícil i calia que tot sortís bé. En defensa i en atac. I així va ser. Com era d'esperar, la possessió va ser blaugrana i també la majoria d'arribades a l'àrea. L'encert, però, va ser escapulat: Iván Agudo, culminant un contracop conduït per Moha, que va aprofitar una badada de Marlon, i el propi Moha, amb un xut sensacional des de fora de l'àrea, van colpejar fort al filial blaugrana poc abans del descans.

Després, en la segona part, la bona organització i la solidaritat que caracteritza l'equip de Manolo González va fer que el resultat es mantingués i, fins i tot, augmentés en una acció a pilota parada que va culminar Toni Lao. L'últim tram de partit, amb 0-3 al marcador, va ser un atac-i-gol a la porteria de Morales, però només Romera, a manca de 4 minuts del final, va poder batre el veterà porter del Badalona.

Barça B: Suárez, Palencia, Moisés, Fali (Xemi, 72'), Marlon, Martínez (Perea, 46'), Nili (Carbonell, 36'), Gumbau, Dani Romera, Marc Cardona  i Álfaro.

Badalona: Morales; Fran Grima, Robusté, Aleix Coch, Moyano, Musa; Toni Lao, Sergio Maestre; Sandro (Víctor García, 54'); Iván Agudo (Gerard Oliva, 75'), Moha (Enric Pi, 82').

Gols: Iván Agudo, 0-1 (34'); 0-2, Moha (39'); 0-3, Toni Lao (57'); 1-3, Romera (86').

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza. TG: als locals Fali i Palencia i al visitant Moyano.