Can Ruti lidera l’atenció d’angiologia i cirurgia vascular al Barcelonès Nord

  0

  L’Hospital Germans Trias ha liderat la creació d’una xarxa assistencial territorial col·laborativa pel que fa a l’atenció en angiologia i cirurgia vascular. Ho ha fet amb la signatura d’un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Hospital de l’Esperit Sant per impulsar un projecte de gestió compartida en aquest àmbit sanitari. La seva finalitat és garantir una millor atenció als pacients d’aquesta especialitat al Barcelonès Nord i crear mecanismes de coordinació assistencial, unificant criteris d’actuació entre els professionals respecte derivacions i pràctica clínica.

  En concret, des de la Gerència Territorial Metropolitana Nord s’aporta la dedicació d’una facultativa especialista en angiologia i cirurgia vascular del Germans Trias, que prestarà els seus serveis tant a nivell d’atenció ambulatòria, com d’hospitalització i quiròfan. D’aquesta manera, a banda de proporcionar coneixement i personal especialitzat, el rol de l’hospital cobra importància creant dispositius territorials compartits i posant en valor la coordinació entre els diversos centres i els especialistes.

  L’angiologia i cirurgia vascular és l’especialitat mèdica-quirúrgica que estudia els vasos del sistema circulatori i del sistema limfàtic. Inclou l’anatomia dels vasos sanguinis (com artèries, venes, capil·lars) i la dels limfàtics, i les seves malalties.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí