Can Ruti, reconegut amb el Premi TOP 20 de gestió hospitalària global

  0

  L’Hospital Germans Trias ha rebut un Premi TOP 20 de gestió hospitalària global en l’àrea de grans hospitals de referència estatals, categoria amb la qual es reconeixen els centres amb millor equilibri de resultats a totes les àrees i processos clínics. El guardó, atorgat per la consultora de serveis sanitaris IASIST, posa en valor la bona gestió de Germans Trias, així com la tasca que desenvolupen dia a dia tots els professionals del centre.

  El gerent territorial de l’ICS a la Metropolitana Nord, Jordi Ara, i el director de centre, Antoni Dávalos, van recollir el guardó el passat 17 de desembre, en un acte celebrat a Madrid.

  L’Hospital forma part dels 6 centres de l’Institut català de la Salut (ICS) que han estat reconeguts en aquesta edició. En total, han estat guardonats 40 hospitals de vuit comunitats autònomes (Andalusia, Astúries, Balears, Catalunya, La Rioja, Madrid, País Basc i Comunitat Valenciana).

  Els Top 20 són una iniciativa de IASIST, companyia d’IQVIA, i es basen en dades objectives per determinar els guanyadors, a partir del balanç de resultats que s’obté amb l’avaluació de 35 processos assistencials i 8 àrees clíniques.

  L’Hospital Germans Trias ha guanyat els TOP 20 en diverses ocasions. El 2013 va ser el primer any que el centre va resultar premiat, en la categoria de gestió hospitalària global. Posteriorment, va rebre reconeixement per la gestió hospitalària global i en la l’Àrea de Musculoesquelètic (el 2014 i el 2015), i en l’Àrea de Sistema Nerviós (el 2014). A més, l’hospital va ser nominat per l’Àrea de Ronyó i Vies Urinàries (el 2015).

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí