Els tres equips del CK Badalona cauen a Terrassa

0
    32

Els tres equips del Club Korfbal Badalona es van desplaçar a Terrassa per enfrontar-se al potent Vallparadís. Tots tres partits van finalitzar amb derrota badalonina.

El primer a saltar a la pista va ser l’equip Junior. Malgrat la bona actitud dels jugadors i jugadores, aquests es van veure superats pel quadre egarenc. El resultat al descans ja era d’un clar 15 a 2, finalitzant amb un contundent 35 a 7.

Tot seguit va ser el torn del Sénior B. Després d’una primera part en què el segon equip badaloní va anar a remolc dels locals, 8 a 5 a la mitja part, l’encert local a la segona part els va deixar sense opcions. Els jugadors i jugadores del CK Badalona no van abaixar els braços, però el resultat final va ser de 26 a 11.

Finalment arribava el partit que enfrontava als primers equips de tots dos clubs. El guió va ser bastant similar als anteriors, amb un equip local superior als badalonins. El resultat al descans ja era d’11 a 6. Malgrat començar anotant a l’inici del segon període, els locals no van donar treva, mostrant la seva superioritat amb un resultat final de 23 a 15.