Can Sant Joan tremola amb la Llefià (1-1)

0
    54
    Unificació Llefia

La fusta evita la sentència de la Lliga en la darrera acció del partit davant el San Juan

A punt va estar la Unificació Llefià de sentenciar la Lliga a Montcada i Reixac. La fusta i el porter local Yan Carlo Pérez ho van evitar. Els vermells defensaven la primera posició de 2cat2 al Municipal de Can Sant Joan. O dit d’una altra manera, al camp del segon classificat, el San Juan At. Montcada. Els vermells van disputar un partit molt seriós i en un escenari ple de gom a gom. El capità Alexis ‘Monty‘ va avançar els de Jordi Souto amb un magistral xut de falta directa que va emmudir l’afició local.

Pocs minuts més tard, Naya va tenir l’opció d’augmentar la diferència però Yanca li va endevinar el llançament, ajustat al pal dret del porter. Abans del descans, els locals van igualar el matx en una acció aïllada a l’interior de l’àrea.

El segon temps es va desenvolupar pràcticament sense ocasions, més enllà d’un mà a mà de Toni Casulleras que es va estavellar al pal. El punt manté la Llefià líder, amb 6 punts de marge respecte als montcadencs. Diumenge a les 12h, el Turó visitarà Badalona.

A Tercera Catalana, el Pujadas va sorprendre el Lloreda amb un gol als darrers minuts de partit (1-0) i perd la segona posició de la taula a 3cat4. El Young Talent va caure al camp del líder, el Vilassar de Mar B (4-1) i el Pere Gol va sumar un punt davant el Vilassar de Dalt (2-2).

Més sorprenent va ser la derrota del Pomar a casa davant l’Arrabal (0-2), que l’allunya de la primera posició, a 5 punts de distància. El YT B va superar la Darna per la mínima (3-2) i el Pere Gol B va caure a La Salut versus l’ At. Piferrer (1-4).