Can Solei i Ca l’Arnús engega el cicle primaverenc del seu espai familiar d’esbarjo

  0
  47
  Jugateca 1.JPG

  03/03/2015 – El passat diumenge es va posar en marxa el cicle de primavera de la Jugatecambiental; es tracta d’un espai de joc compartit, educatiu i creatiu que obrirà tots els diumenges (excepte el 5 d’abril), fins al 7 de juny.

  El passat diumenge es va posar en marxa a Badalona el cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Es tracta d’un espai de joc compartit, educatiu i creatiu que obrirà tots els diumenges (excepte el 5 d’abril), fins al 7 de juny, d’11.30 a 13.30 hores, i on es proposaran activitats lúdiques no guiades i que permeten la interacció familiar.

   

  L’accés serà lliure i gratuït. La Jugatecambiental s’ubicarà en una carpa que s’instal·larà en un costat del camí principal de l’entrada al parc pel carrer de Sant Bru. El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Associació per l’estudi de la flora i de la fauna a la mediterrània ALOC i per l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i gestionada per educadors d’entitats del territori.

   

  Hi haurà nombroses activitats de caire medi ambiental i de coneixement de l’entorn i activitats del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat. Per poder participar, caldrà fer una inscripció prèvia trucant al telèfon 93 483 29 89, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, i dijous també de 16.30 a 18.30 hores. També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected].

   

  Cada dos mesos es penjarà en el panell d’anuncis que hi ha a l’entrada del parc del carrer de la Riera de Canyadó un cartell i un fullet on s’anunciaran les activitats programades. Aquestes activitats es podran consultar també a la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona (www.badalona.cat) i al mateix espai de la Jugatecambietal.