Cancel·lada la commemoració del Dia Mundial de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca pel clima polític

  0
  16

  Avui, dimecres 16 d’octubre, la plaça de la Vila de Badalona havia d’acollir un seguit d’activitats per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca, sota el lema “Tots els ciutadans del món poden salvar una vida”. L’objectiu era conscienciar a la població sobre l’aturada cardíaca i com les maniobres de reanimació cardiopulmonar poden salvar una vida.

  Entre les activitats a realitzar, els organitzadors havien d’ensenyar a tothom que volgués com fer la reanimació cardiopulmonar en un taller que tindria lloc des de les 17 h fins a les 20 h del vespre.

  Més tard, a les 18h, tindria lloc un flashmob multitudinari a ritme de la cançó Staying alive, del grup anglès Bee Gees, ja que aquesta melodia marca de manera perfecta el ritme que s’ha de seguir quan es fan les compressions toràciques al practicar una maniobra d’RCP.

  La resolució de la sentència provoca la cancel·lació dels actes 

  Ahir, però, la Generalitat de Catalunya va comunicar que, a causa dels últims esdeveniments polítics derivats de la sentència del Tribunal Suprem, s’ha decidit cancel·lar l’activitat commemorativa del Dia Mundial de la Conscienciació de l’Aturada Cardíaca prevista per avui, dimecres 16 d’octubre, a la tarda.

  Aquest esdeveniment, que tenia com a objectiu ensenyar a realitzar reanimació càrdiopulmonar a la ciutadania, es coorganitzava amb el Servei de Protecció de l’Ajuntament de Badalona, el qual ha informat de la voluntat de realitzar l’activitat en una altra data, encara a concretar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí