Cancel·lades les portes obertes a l’Astral d’Open Arms durant avui i demà

  0

  El Port de Badalona comença l’any amb una nova setmana de portes obertes al veler Astral de l’ONG Open Arms, amb seu operativa al Port de Badalona des dels inicis de l’entitat al setembre de 2015. Concretament, es repeteix el format d’oferir visites a escoles els dies lectius, de dilluns a divendres.

  La proposta havia de començar avui, dilluns, però a causa del temporal Gloria, l’activitat s’ha cancel·lat. Demà, dimarts, passarà el mateix. En principi, dimecres, les visites es mantindran fins divendres en franges horàries de mitja hora de 10 a 13 i de tarda de 15 a 17h. La resta de la tarda, fins a les 19.30h les visites s’ofereixen de manera lliure i també, si s’escau, organitzada per a casals i centres oberts.

  Durant el cap de setmana, el dissabte 25 i el diumenge 26 de gener, l’horari és de 10 a 13h i de 15.30 a 17.30h de manera lliure. És a dir, que durant aquestes franges horàries voluntaris de l’oenegé atendran qui s’acosti per explicar història, missió, projectes i context actual de la situació, tant a Lesbos, primera missió, com al Mediterrani Central i ara a l’origen, a països com Senegal. L’entitat situa també al veler una petita mostra dels objectes de marxandatge que oferta per ajudar al sosteniment econòmic de la Fundació.

  Aquestes accions formen part del conveni de col·laboració, ja del 2020, entre la Fundació Proa i l’Ajuntament de Badalona a través de Marina de Badalona SA en el que es fixen un seguit de contraprestacions de retorn social als beneficis rebuts en favor de l’ONG en quant a bonificació del pagament de l’ús dels locals seu de la Fundació i de l’amarrador del veler Astral, entre d’altres. Les contraprestacions ofertes per Open Arms estan orientades a la promoció i sensibilització de la tasca de l’entitat a la ciutat a través d’iniciatives de portes obertes, com les que ens ocupen, presència en la Fira Inicia’t, en el Marina Day, en el cicle de xerrades Anar a Mar…i en les cites que es requereix de la seva presència, com pot ser els actes derivats del Dia del Refugiat al juny.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí