Caner-Medley remata una Penya molt incòmode per l’Unicaja (77 a 83)

0
    32
    N-¦ 3.JPG

06/10/2013
    2 triples del nord-americà han sentenciat els verd-i-negres, que han remuntat 13 punts i han tingut moltes opcions de guanyar

El Fiatc Joventut no ha pogut aconseguir la victòria en l'últim amistós de pretemporada abans de la lliga Catalana i ha acabat cedint contra l'Unicaja de Màlaga a Platja d'Aro per 77 a 83

Els verd-i-negres han anat molts minuts per darrere, però no li han perdut la cara al partit, han seguit treballant sempre, i quan han recuperat l'encert exterior, han tingut les seves opcions de guanyar (77 a 75 a 2 min).
    Al tram final però, els verd-i-negres no han estat clarividents mentre que Caner-Medley ha anotat 2 triples seguits per sentenciar el partit.

L'Unicaja ha estat el clar dominador dels primers compassos del partit. El conjunt de Joan Plaza era superior en totes les facetes: defensava millor, corria més i dominava el joc sota els taulells (2 a 11).

Només 2 triples de Kirksay oxigenaven a la Penya (10 a 13) que no trobava sintonia en atac, perdia pilotes no forçades i encaixava cistelles per falta de concentració (11 a 22).

Al 2n període, Maldonado ha ordenat una pressió amb Vives, Ventura i Barrera a la línia exterior i la prova ha funcionat de meravella. Dels 5 següents atacs de l'Unicaja, la Penya ha recuperat 4 pilotes per ajustar el marcador (19 a 24), però els visitants han sabut anotar amb accions de molt de talent i establir de nou una distància de 10 punts (23 a 33) que han mantingut a la mitja part (31 a 42).

A la represa s'ha tornat a veure la millor versió de la Penya, aquella que és capaç d'incomodar qualsevol rival en defensa, i que es creix gràcies a l'encert exterior.
    3 triples consecutius (2 de Kirksay i un de Ventura) i 4 punts seguits de Shurna han ajustat encara més el marcador (44 a 47), però de nou, quan la Penya ha fallat 2 bons tirs, l'Unicaja ha castigat aprofitant la seva qualitat individual (48 a 57).

La Penya però, no ha variat gens ni mica el guió. 4 triples seguits de Barrera, un abans d'acabar el 3r quart (57 a 61) i 3 tot just iniciar-se l'últim, han arribat a capgirar el marcador (63 a 61).
    Encara havien de passar moltes coses, però els verd-i-negres havien demostrat que s'havien mantingut gràcies a la feina feta quan no hi havia encert, i havien capgirat el partit quan l'havien tornat a trobar.

A partir d'aquell moment, l'alternança al marcador ha estat present fins els últims segons. La Penya ha arribat a posar-se 77 a 75 amb possessió a 2 minuts, però els errors en els tirs lliures, i 2 triples de Caner-Medley han capgirat de nou la tendència, ja amb massa poc temps per fer-hi res.

Shurna (16 punts), Barrera i Kirksay (12) i Ventura (10) han estat els més destacats en l'atac de la Penya. Caner-Medley (22) ha estat el millor de l'Unicaja.

El proper partit del Fiatc Joventut serà dimecres a les 21h a Girona contra la Bruixa d'Or Manresa en l'eliminatòria prèvia de la lliga Catalana.