El CF Badalona continua sense guanyar (1-2)

0
    26

06/10/13 – El CF Badalona continua en la seva particular ratxa negativa i pateix una nova derrota, la tercera consecutiva, davant l'Olímpic de Xàtiva per 1-2. Amb aquest resultat suma ja set partits sense conèixer la victòria, ja que no ha guanyat en el que portem de campionat. El partit d'avui ha estat caracteritzat per la igualtat entre els dos equips, ja que cap ha tingut ocasions clares de gol.

Durant la primera meitat poc futbol s'ha vist al Camp del Centenari. Ni Badalona ni Olímpic es feien amb el control de la pilota i això va fer que es puguin veure moltes imprecisions. El primer xut del partit ha arribat al minut dotze, per part de l'extrem canari Abraham, que ha enviat la pilota alta. I al minut trenta tres, Àlex posava per davant el seu equip després de rematar un centre desde la banda. L'Olímpic, sense fer un partit brillant, es va al descans amb una victòria parcial. I als últims minuts va poder ampliar la diferència però es van anar als vestidors amb aquest resultat.

El guió de la segona meitat va canviar. Piti Belmonte va realitzar dos canvis en busca d'una ràpida reacció, i la va trobar. Jordi Sánchez i Lolo van entrar al terreny de joc substituint Moha i Puigdollers, respectivament. I quatre minuts després de la represa, tots dos van ser protagonistes. Lolo va xutar una falta i Jordi va rematar després d'un rebot per fer l'empat. El jove jugador debutava a una convocàtoria i debutava a la lliga aquesta temporada, i la primera pilota que va tocar la va ficar dins la xarxa. L'empat va animar a tots dos equips, ja que les aproximacions a les àrees rivals va crèixer. Prop del minut setanta, Losquera va marcar l'1 a 2 definitiu després de rematar al segon pal un nou centre desde la banda. Amb aquest gol el Badalona es va venir avall i no aconseguia acabar les jugades per intentar buscar l'empat de nou. Així doncs, nova derrota escapulada, la tercera consecutiva. A la propera jornada, el CF Badalona visita Paterna per enfrontar-se al València B.

FITXA TÈCNICA:

CF Badalona: Marcos, Ferron, Castillo, Maestre, Cárdenas, Gómez, Puigdollers (Lolo 45'), Abraham, Boniquet, Tacón (Joaquin 67') i Moha (Jordi Sánchez 45').

Olímpic de Xàtiva: Francis, Peris, Pallarès, Tortosa, Samu, Pablo, Losquera (Rifaterra 89'), Perales (Pau 76'), Jordi (Nájera (73'), Alex i Belda.