Canvi en la recollida de brossa per Festes: al carrer i a partir de mitjanit

  0
  70

  Amb motiu de les Festes de Maig, el 10, l’11 i el 14 de maig hi haurà modificacions dels horaris de recollida d’escombraries. A la nit no hi haurà servei de recollida al Centre, on es fa mitjançant el sistema de posar i treure els contenidors. Per tant, aquests tres dies no hi haurà servei de recollida de residus a partir de les 19:30h.

  La recollida es farà l’endemà a primera hora del matí, però sense contenidors. Per tant, les bosses de residus s’han de dipositar al carrer a partir de la mitjanit als punts on s’instal·len diàriament els contenidors, o utilitzar els contenidors situats a la zona permetral del sector de posar i treure. Des de l’Ajuntament s’insta a no deixar bosses d’escombraries al carrer abans de la mitjanit, ja que podria suposar un risc per a les persones participants a les festes.

  Algunes associacions i agrupacions veïnals, com la del Mercat Maignon, el barri del Remei i Immobiltat Centre han demanat que l’Ajuntament rectifiqui i demani als veïns i veïnes que no deixin la brossa al carrer, i que s’aposti per guardar-la a casa durant un dia més o anar-la a deixar directament als contenidors de fora del Centre.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí