Increment del 26.1% dels Mossos a Badalona en els darrers 2 anys

  0
  23

  Ahir es va celebrar la Junta Local de Seguretat a Badalona. El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena, ha destacat que “Badalona presenta unes dades similar a d’altres ciutats i a la mitjana del país i, a més, cal assenyalar una evolució positiva”. En aquest sentit, i en comparació amb l’any 2019, “hi ha hagut una reducció del 0’9% dels fets delictius i un augment del 5% en les detencions, la qual cosa vol dir que hi ha més eficàcia policial”. El conseller ha afegit que “en matèria de seguretat la millor eina és treballar i posar-hi recursos”, destacant que els Mossos d’Esquadra han incrementat un 26,1% més els seus efectius els darrer dos anys a Badalona amb la incorporació de 38 agents més. 

  Dades dels fets delictius 

  El sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Badalona, Christian Carneado, ha subratllat que “en comparació amb l’any 2019, per poder contrastar les dades sense els condicionants de la pandèmia, els principals delictes que s’han produït a la ciutat han disminuït entre un 5 i un 10 per cent, i amb xifres anàlogues amb la resta de ciutats”.

  Pel que fa als delictes que generen més preocupació entre la ciutadania, el regidor ha destacat que “la crema de vehicles i de contenidors ha disminuït considerablement en el primer trimestre de l’any respecte al 2021″ un 47% i un 30% respectivament segons les dades oficials exposades a la reunió. Pel que fa a altres qüestions com el robatori de vehicles, Carneado ha reconegut que hi ha hagut un lleuger repunt en les dades en consonància amb tota Catalunya on la tendència ha estat la mateixa, així com s’han incrementat els delictes relacionats amb la salut pública i drogues, per la qual cosa, ha assegurat, s’ha incrementat la col·laboració i les investigacions entre els diferents cossos policials.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí