Cap a la final de Nanterre amb una victòria necessària (95-100)

0
    21
    ACB Photo
    El Joventut viatjarà a la final de Nanterre després de retrobar-se a Saragossa amb la victòria. En un partit de menys a més i que es va tornar a decidir gràcies a les individualitats però també la manca de contundència i solidesa defensiva dels darrers mesos. Ante Tomic, Nenad Dimitrijevic i Vladimir Brodziansky van liderar durant els quatre quarts al Príncipe Felipe.

El primer equador del quart inicial va ser positiu per part verd-i-negra, amb dos triples de Brodziansky (7-11) que suposaven el primer avantatge badaloní. Una escletxa no gaire important sinó més aviat modesta. Ante Tomic va ser l’altre fanal badaloní, amb 6 punts abans de finalitzar uns primers déu minuts amb igualtat màxima (19-19).

El Casademont Zaragoza va respondre i l’avantatge de quatre punts del conjunt de Carles Duran va tenir resposta local (25-19). L’intercanvi de cistelles i parcials va ser constant durant tot el matx i la Penya va respondre, novament, per anivellar l’electrònic abans de descans, amb Nenad Dimitrijevic agafant responsabilitats (49-48).

A la represa, un parcial a favor de 0-8 (49-56) capgirava el marcador però els aragonesos van respondre amb un 9-0 que no permetia trencar el partit en cap moment (64-62). Tomic, NenoBrodziansky i Xabi López-Arostegui, capgiraven el marcador i l’avantatge tornava a ser per al Joventut abans d’acabar el període (68-72).

El partit no es va acabar de decidir fins al tram finals del darrer quart, exhibint Nenad Dimitrijevic el seu talent, amb cistelles i assistències a Tomic determinants (95-100). Victòria molt treballada alhora que necessària per a un Joventut que dimarts vinent haurà de segellar el seu bitllet per a quarts de final de l’Eurocup a Nanterre, França.

Ante Tomic va sumar 29 de valoració, 24 punts i 8 rebots, Vladimir Brodziansky 22 de valoració, 20 punts i 4 rebots i Nenad Dimitrijevic 19 punts i assistències.