El Badalona puja a la moto de Robert (1-0)

0
    31
    Flash BDN

El CF Badalona segueix superant obstacles en aquest tram final de la primera fase però, sobretot, finals. El conjunt escapulat havia de sumar els tres punts davant el FC Andorra a l’Estadi per mantenir les seves opcions d’ascens directe a la futura Divisió Pro i així va ocórrer al temple badaloní (1-0).

El matx es va desenvolupar força igualat durant els primers 45 minuts, sense poder gaudir cap conjunt de prou ocasions per poder trencar l’empat a zero inicial. Robert Simón i Chema Moreno van generar les oportunitats més ofensives del primer temps però sense pràcticament perill a la porteria defensada per Bañuz.

A la represa, l’home escapulat amb el moment més dolç de la temporada va aparèixer al segon temps. Robert Simón va aprofitar una gran passada d’Ale Galindo per picar la pilota per sobre Bañuz i avançar el Badalona al minut 50 de partit. Una única diana que era or per als de Manolo González. El marcador ja no es va moure més – tampoc es va arribar a patir- i la victòria va ser badalonina.

Cop a la taula d’un Badalona que manté la quarta posició però augmenta el seu ventall de poder escalar posicions la propera jornada. La primera posició ja és a 5 punts de distància però la segona i la tercera només a 2. Diumenge, els escapulats visiten el Municipal de Cornellà (18h).