Cap a La Garrotxa en bon moment

    0
    Eloy Molina Prèvia Diari de BDN - Olot.JPG

    04/10/2018 – La visita d'aquest diumenge, a les 17 hores, al Municipal d'Olot arriba en un moment inesperadament dolç per al CF Badalona. Dues victòries consecutives han esborrat els dubtes que havien sembrat tres empats i una derrota en les quatre primeres jornades.

    La visita d'aquest diumenge, a les 17 hores, al Municipal d'Olot arriba en un moment inesperadament dolç per al CF Badalona. I és que la mala maror que hi havia fa només dues setmanes al voltant de l'equip escapulat, és ara una bassa d'oli. Dues victòries consecutives, davant els filials del Llevant i el València, han esborrat els dubtes que havien sembrat tres empats i una derrota en les quatre primeres jornades. Ara, el conjunt de Ramon Maria Calderé ocupa una còmoda vuitena posició, ben lluny de la dinovena de fa quinze dies, i la zona de promoció i descens li queda a cinc punts. Ningú no ho hauria dit en la mitja part del partit contra l'Atlètic Llevant a l'Estadi, quan el marcador assenyalava un inquietant 0-1 que no feia presagiar res de bo. L'equip, però, va saber reaccionar i, amb dos gols de Chacopino, va capgirar el resultat. Sis dies després, a Paterna, gràcies a l'encert de Natalio, Magallán i Agudo, el Badalona va signar una brillant victòria contra el Mestalla que, definitivament, ha retornat el somriure a l'afició escapulada.

    "Estem creixent en bona direcció. Es va veure en la segona part contra l'Atlètic Llevant i dissabte passat, a València. En els dos partits els canvis tàctics han funcionat. De vegades, les decisions de l'entrenador no són encertades, però en aquests dos casos sí", comentava aquesta setmana Ramon Calderé al Diari de Badalona. El tècnic, que continua demanant "confiança" per al seu projecte, tornarà diumenge a Olot, on fa un any i uns mesos va culminar l'enèsim ascens de la seva carrera. "Conec bé l'equip i a molts dels jugadors, com és lògic. També conec, i respecto molt, el seu entrenador, Raúl Garrido. Estan molt ben treballats. No sé si sortiran amb tres centrals o amb línia de quatre al darrere", explicava el de Vila-rodona. Calderé no podrà comptar amb un dels puntals del seu equip, Miquel Robusté, titular en les sis jornades de lliga, que va veure la cinquena targeta groga de la temporada contra el València B. "És un exemple, tan si juga com si no juga, i està en un moment impressionant. Però a Olot no podrà jugar i en el seu lloc sortirà un altre futbolista de màximes garanties com és Moyano", revelava el tècnic.