Cap de setmana de Festival Flamenc-ON a Santa Coloma

  0

  Durant tres dies, Santa Coloma s’omplirà de flamenc per tots els racons. Del 4 al 6 d’abril se celebrarà la primera edició del Festival Flamenc-ON, organitzat per la Fundació Aura Seguros, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, el Museu del Baile Flamenco de Cristina Hoyos, Media Clip, La Flamenca Unió Music, María Grever Centre d’Estudis Musicals i José de la Vega.

  Flamenc-ON és un conjunt d’espectacles dirigits a tots els públics. El primer acte tindrà lloc el 30 de març (19.30 h) a la plaça de la Vila, una flash mob interpretada per diversos artistes locals. Dijous, 4 d’abril, tindrà lloc a l’Edifici Aura la conferència «Comprendre la música del flamenco» (18.00 h), de Faustino Núñez, que també presentarà el seu nou llibre El afinador de noticias, i posteriorment la Noche del Tablao, amb el ball de Sara Barrero i el cante de Miriam Vallejo.

  Els caps de cartell actuaran al Teatre Sagarra i són els cantaores Kiki Morente (5 d’abril a les 21.00 h) i Rancapino Hijo (5 d’abril a les 18.00 h), per a aquesta actuació les entrades ja estan esgotades, i la bailaora Eva Yerbabuena (6 d’abril a les 21.00 h), que presentarà a Catalunya l’espectacle Carne y hueso.

  El dissabte 6 d’abril tindran lloc quatre actuacions per diferents indrets de la ciutat, que culminaran a la plaça de la Vila, en un gran concurs de Flamenc Beat Box, certamen pioner en la seva especialitat, i que busca fusionar l’art urbà i el flamenc.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí