MC MUTUAL inaugura la remodelació del seu centre assistencial a Badalona des d’on atendrà 15.000 usuaris

  0
  60

  MC MUTUAL, la mútua col•laboradora amb la Seguretat Social número 1, ha inaugurat la remodelació del seu centre assistencial a Badalona, ciutat on hi té presència des del 1972 com a Mútua Metal•lúrgica.

  El nou dispositiu, que donarà servei a més de 15.000 persones, ha estat remodelat íntegrament i ha duplicat el seu espai, comptant actualment amb més de 700m2; fet que ha permès l’ampliació tant de la zona de rehabilitació com de la d’administració.

  El centre, ubicat a la Plaça del Vapor nº6 des de 2007, és, segons Eduard Vidal, director general d’MC MUTUAL, un exemple de l’aposta de la mútua per Badalona, “on ens sentim arrelats i des d’on treballem per ajudar les empreses i els despatxos assessors d’aquesta ciutat, en el seu dia a dia professional, oferint tot allò que, com a mútua, està a les nostres mans”.

  Al seu torn, Manel Deli, director d’MC MUTUAL al Vallès Occidental, Bages i Barcelonès Nord, ha recordat que “les instal•lacions són sostenibles i s’han fet pensant i tenint cura del medi ambient”.

  L’edifici ha obtingut el segell internacional Qsostenible, que avala la seva eficiència energètica i la bona gestió ambiental, i és una mostra de la voluntat d’MC MUTUAL d’aconseguir un parc immobiliari cada vegada més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Per aconseguir-ho està instal•lant millores energètiques en totes les instal•lacions de nova construcció o reformades íntegrament, fet que li ha permès obtenir aquesta acreditació en més d’una vintena de centres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí