Cap de setmana de teatre, música i espectacle infantil al Zorrilla

  0
  espriu.JPG

  22/11/2013 – Avui, nova sessió del Badalona a Escena amb la companyia Projecte Ixthys; demà, torn per Oriol Broggi i la seva obra 'Espriu!' i, diumenge, moment per als més petits amb 'Pinotxo'.

  Cap de setmana de teatre a Badalona. La primera parada serà el divendres, a les 21 hores. El Teatre Zorrilla acollirà una nova sessió del Badalona a Escena, aquest cop a càrrec de Projecte Ixthys, que presentarà El desert de l’oblit. Cinc homes perduts en un desert es formularan tantes preguntes com siguin necessàries per intentar recordar i esbrinar qui són, què fan i, sobretot, per què són allà. Les conspiracions i els secrets els enfrontaran en una lluita ferotge per la supervivència.

   

  Dissabte serà el torn per Oriol Broggi, director de l’obra Espriu! que homenatja l’escriptor català l’any del seu centenari. A través dels components de La Perla 29, Broggi crea un encavalcament de textos, de fragments, de poemes, de prosa i d’imatges que ens recorden la contundència del poeta, sigui creant personatges o buscant un entroncament amb la tradició més clàssica. Un espectacle per a tres veus i una guitarra, a mig camí entre la lectura i la dramatització. Dissabte, a les 21 hores, al Zorrilla.

   

  Diumenge, Pinotxo tancarà la triple oferta teatral del cap de setmana. La companyia Dreams Teatre posarà en escena, de forma alegre i visual, les aventures del nen a qui creix el nas quan menteix, un conte original de Carlo Collodi que entronca amb una saviesa popular que ens vol fer veure què passa quan no diem la veritat. Dreams Teatre fa la seva pròpia creació d’aquesta història popular que ha esdevingut immortal i ens fa reflexionar sobre els nostre propis errors. A partir de les 18 hores, al Zorrilla.