Mercadona estrena la nova botiga al Màgic Badalona

  0
  Botiga Mercadona al C.C Màgic Badalona (1).JPG

  22/11/2013 – La nova instal·lació, situada a l'espai de l'antic karting, va començar a funcionar ahir mateix.

  El nou supermercat Mercadona ubicat al centre comercial Màgic Badalona va obrir ahir les seves portes. La instal·lació d’aquesta nova botiga ha suposat una inversió de 2 milions d'euros i compta amb una plantilla de 52 treballadors.

   

  La nova botiga, la segona que la cadena obre a Badalona, compta amb una superfície de sala de vendes de 1.700 metres quadrats, on s'ubiquen totes les seccions habituals de Mercadona, disposa de zones de descans i vestuaris pels treballadors i incorpora una sala de formació també destinada a la plantilla. A més, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra on-line a través de la pàgina web www.mercadona.es.

   

  D'altra banda, cal destacar el caràcter ecoeficient del supermercat que incorpora un conjunt de mesures que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

   

  Mercadona té 180 botigues repartides per les quatre províncies catalanes i una plantilla de 10.150 persones, totes amb contracte indefinit. Així mateix, la companyia manté una relació comercial amb 1.802 pimes d’arreu del territori i realitza compres a proveïdors catalans per valor de 3.287 milions d’euros l’any.

   

  Manifestació inaugural

   

  A les portes de la nova botiga, prop d’una vintena de persones es van manifestar per denunciar l’acomiadament d’una setentena de treballadors per part de Loomis Spain, empresa que presta alguns serveis a Mercadona. Els protestants consideren que Mercadona no hauria de treballar amb una companyia que executa un ERO, diuen, de dubtosa legalitat.