Cap ferit a l’incendi de l’autobús a la C-31

  0

  Poc abans de les quatre de la tarda d’ahir, s’incendiava un autobús de passatgers a l’C-31, a l’altura de Badalona per causes que s’estan investigant. L’autobús circulava a l’altura de la sortida 312 de l’autopista en sentit nord.

  En adonar-se del foc, el conductor va aturar el vehicle al voral de l’autopista i va donar instruccions als passatgers perquè abandonessin el vehicle, abans que aquest es veiés envoltat per les flames i entre una espessa fumera.

  Els Mossos van treballar en aquesta via per minimitzar l’impacte en el trànsit. A causa d’aquesta incidència, es va tallar la C-31 a Badalona en sentit nord, cap a Mataró i es va formar una cua de més de quatre quilòmetres des de Sant Adrià de Besòs. Al cap d’una estona es va obrir un carril a la circulació.

  A les cinc, els bombers ja havien aconseguit apagar les flames, però cinc dotacions continuaven treballant en la fuita de combustible per refredar tots els elements afectats pel foc.

  Es tracta d’un vehicle de transport de passatgers de l’empresa Casas-Moventis que cobreix el trajecte Mataró-Barcelona. L’autobús del servei Expres.cat és un E.11.2 que connecta la capital catalana amb la del Maresme.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí