La 46a edició de FILMETS es desenvoluparà en un format híbrid del 16 al 25 d’octubre

  0
  95

  Tot i l’actual incertesa provocada per la pandèmia de la Covid-19, FILMETS Badalona Film Festival arribarà puntualment aquest mes d’octubre a la seva cita anual amb els amants del cinema en format curtmetratge. Però ho farà amb una novetat molt important. La 46a edició de FILMETS es desenvoluparà en un format híbrid, amb 3 sessions presencials al Teatre Zorrilla de Badalona i 2 més a l’Institut français de Barcelona, i amb la projecció de tots els curtmetratges de la Secció Oficial a través de la plataforma ‘on line’ Festhome.

  Tant les sessions presencials com les de la plataforma digital seran com sempre d’accés lliure i gratuït, però caldrà registrar-se prèviament.

  Registrar-se gratis al web www.festivalfilmets.cat

  Seguint el protocol de seguretat marcat per les autoritats sanitàries arran de la pandèmia de la Covid-19, les persones que vulguin assistir a les sessions presencials a Badalona, a Barcelona i a Sant Boi de Llobregat s’hauran de registrar prèviament a la pàgina web www.festivalfilmets.cat.

  Per la seva banda, la plataforma digital Festhome oferirà totes les sessions del festival FILMETS des de les 00.00 hores del 17 d’octubre i fins a la mitjanit del divendres 23. L’espectador tindrà l’avantatge que es podrà fer sessions a la carta, és a dir, al seu gust. Si ho destija, podrà veure tota la sessió sencera que ha preparat el festival; però també podrà visionar les pel·lícules que esculli d’una o més sessions diferents. En qualsevol cas, per fer-ho caldrà registrar-se gratuïtament també a la web www.festivalfilmets.cat.

  ‘Sempre ens quedarà FILMETS’

  En moments difícils com els actuals a causa del coronavirus i la crisi que se’n deriva a tots nivells, el festival ha triat per a l’edició de 2020 un eslògan d’autoafirmació i de complicitat amb el públic i els cineastes. ‘Sempre ens quedarà FILMETS’ és la frase amb la que es presenta el festival aquest 2020 i parafraseja, amb deliberada obvietat, la famosa frase de Rick a Ilsa a Casablanca, ‘Sempre ens quedarà París’. El sentit de l’eslògan és ben clar. Davant de circumstàncies adverses, com a mínim, ens podrem submergir en el cinema que ens presenta FILMETS.

  En aquests moments s’està ultimant el contingut de totes les sessions, però ja es pot avançar que FILMETS presentarà al voltant de 300 curtmetratges que configuraran una ambiciosa programació adreçada a tots els públics.

  El premi a la Millor Pel·lícula passa de 2.500 a 5.000 euros

  L’edició de 2020 de FILMETS es presenta amb una novetat destacada. El premi estrella del festival, el premi a la Millor Pel·lícula, dobla el seu import en metàl·lic que passa de 2.500 euros a 5.000 euros.

  Amb aquest increment de la dotació econòmica d’aquest guardó, FILMETS es converteix en un dels festivals de curtmetratges més ben dotats econòmicament de tot Espanya.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí