Càritas de Llefià i els Banc d’Aliments del Gorg-Mar reben 8.000 quilos d’aliments

  0
  Lliurament aliments Llefià.JPG

  22/11/2012 – Els productes provenen de la recaudació que es va aconseguir gràcies al concert solidari del cantautor badaloní José Miguel, organitazt per Ajuntament i AVV Ronda Sant Antoni Llefià fa quasi dos mesos.

  Les entitats badalonines Càritas Parroquial Llefià i el Banc d’Aliments Gorg Mar han rebut aquesta setmana els més de 8.000 quilos d’aliments de primera necessitat que s’han pogut adquirir gràcies als diners recaptats en el concert solidari ofert pel cantautor badaloní José Miguel el passat 5 d’octubre al Teatre Principal.

   

  Els productes alimentaris s’han comprat amb els 7.125 euros recaptats per la venda d’entrades i les aportacions econòmiques fetes pels patrocinadors del concert, i gràcies als acords assolits amb diversos hipermercats de Badalona. El concert va ser organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Associació de Veïns de la Ronda de Sant Antoni de Llefià.

   

  Entre els productes que han rebut les dues entitats hi ha llegums, arròs, pasta, llet, llet de continuïtat, sucre, farina, oli de gira-sol, cereals, sucs, cacau, galetes, i llaunes de tonyina, de tomàquet, i de mongeta tendra. Aquests aliments seran repartits per Càritas Parroquial de Llefià i el Banc d’Aliments Gorg Mar entre les famílies necessitades de Badalona, que prèviament hauran estat identificades pels serveis socials de la ciutat

   

  Les empreses patrocinadores han estat: Carrefour, Edos, Condis, San Miguel, Engestur, Assessoria R. Moguel, Anudal, Citroën, Automoció Badalona, Barnarock, Disbesa, Centre Comerç Badalona, Harpu SCCL, BBB, Dean Espectacles, Piano Servei, Centre Comercial Passeig de la Salut, Ona Mar Radio, Mercats Municipals de Badalona, FM assessors, Lomar Joieria, Panaderia Luna, La Botiga, Unió Bàsquet Llefià, Rondanimal’s, Bytegraf, Farmàcia Xavi Seguí Royo, A.E. Ronda, Arts Gràfiques Venus, Sabateries Gubern, Mercat Municipal de Llefia i Papereria Gilabert.