El passeig de La Salut celebra la seva 4a Gran Fira Medieval

  0
  medieval.JPG

  22/11/2012 – La principal zona comercial del barri tornarà a l'edat mitjana per oferir artesanies, menjar tradicional, espectacles amb foc i activitats ambientades en l'època dels cavallers.

  El passeig de La Salut torna aquest cap de setmana al passat. Durant avui i demà, des de les 10 del matí i fins les 9 de la nit, una petita part de l’Edat Medieval envairà el principal eix comercial del barri.

   

  Es tracta de la 4a edició de la Gran Fira Medieval de l’associació de comerciants de La Salut, que omplirà els carrers de paradetes d’artesania, alimentació i restauració, a més de molts altres elements. Els més petits podran gaudir d’activitats i tallers, els no tant petits podran fer tir amb arc i la família al complet quedarà meravellada amb espectacles de foc.

   

  L’esdeveniment no té altra intenció que posar de rellevància el petit comerç i l’esforç que fa per dinamitzar la vida al barri. L’associació de comerciants destaca que és important netejar la imatge de degradació que s’acostuma a transmetre de la zona perquè la gent tingui clar que La Salut és un barri atractiu en l’aspecte comercial i també de convivència.