Carles Duran: “Si recuperem el somriure podem guanyar a qualsevol lloc, i el primer ha de ser Andorra”

  0
  34
  dgl4500.jpg
  08/02/2018 – Carles Duran ja pensa en verd-i-negre. El nou tècnic del Divina Joventut  ha estat presentat avui a l'Olímpic i ha expressat el seu convenciment de poder reflotar l'equip. “És una situació difícil per tothom i un repte complicat, però alhora il·lusionant. Tenim temps de canviar la dinàmica”, ha explicat el nou preparador verd-i-negre, que ha admès que fa un any i mig ja podria haver tornat al Joventut: “Per motius personals i professionals vaig pensar que no era el moment. Ara la situació és molt més difícil, però ara sí que sento que és el moment. Estic convençut que ho tirarem endavant”. 
  Carles Duran ha explicat que ara la màxima prioritat és el partit contra l’Andorra, tot i el poc temps per conèixer el grup. Ha reconegut que, com és lògic, ha trobat l’equip “trist”, però que la plantilla “treballa bé i té ganes de canviar la dinàmica” i ha apel·lat als valors i a l’orgull de ser de la Penya: “He nascut a aquesta casa i tinc un sentiment que pocs poden tenir, vull que els jugadors també el tinguin”. “Si recuperem la confiança i el somriure podem guanyar a qualsevol lloc i el primer ha de ser Andorra. No hem de jugar pensant en la victòria o en la derrota, sinó en gaudir del que estem fent”, ha afegit Duran, que això si ha demanat als jugadors “un pas endavant”. Pel que fa a possibles fitxatges (s’ha parlat els darreres setmanes d’un interior), el tècnic no tanca la porta, però també reivindica la plantilla: “Si hi ha la possibilitat que algú ens pugui ajudar, perfecte, però amb els 13 jugadors que som tirarem endavant”.
  Juanan Morales, pel seu cantó, ha reiterat la necessitat de salvar el moment actual, però malgrat tot s'ha mostrat optimista de cara al futur, sobretot pels joves que pugen del planter. "Tenim una generació de moltíssim talent que puja i ens permet pensar en construir un equip amb joves de la casa en el futur, que creiem que és el que l'afició vol veure. Si esquivem la roca del descens, l'objectiu és continuar generant talent i fer-lo jugar", ha explicat el president verd-i-negre.