Arriba el 6è Open Nocturn de Fotografia Submarina a Badalona

  0
  37
  Submarinisme.jpg

  07/07/2016 – La prova es disputarà aquest divendres a la platja del Pont del Petroli, on els participants hauran d'immortalitzar la fauna marina a una profunditat màxima de 12 metres.

  Aquest divendres, 8 de juliol, diversos submarinistes s'endinsaran a la platja del Pont del Petroli per immortalitzar la fauna marina amb motiu de la sisena edició de l'Open Nocturn de Fotografia Submarina a Badalona, que organitza la Societat d'Activitats Subaquàtiques de Badalona (SASBA) amb la reglamentació de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques.

   

  La prova, que s'iniciarà a les 22 hores i s'allargarà fins a les 12 de la nit, consisteix en presentar les primeres 50 fotografies realitzades a animals que es troben a una profunditat màxima de 12 metres. Segons la càmera -rèflex o compacta- dels concursants, hi haurà dues categories.

   

  L'Open Nocturn de Fotografia Submarina a Badalona va sorgir després de l'èxit global assolit a una prova de la Copa Catalana celebrada l'any 2000. Des d'aleshores, SASBA va decidir organitzar anualment un concurs diferent dels existents fins al moment, en què podien participar tant fotògrafs habituals en concursos com aquells que són novells i on la fauna observada fos la seva principal característica. Per això, es va idear com una prova nocturna en el qual es pogués observar tant la fauna autòctona del fons arenós com la fauna instal·lada en la estructura del Pont del Petroli, en unes hores d'activitat desconeguda per la gran majoria dels bussejadors.