Carles Gironès, nou president de PIMEC Comerç al Maresme-Barcelonès Nord

  0
  Carles Girones. Presid.PIMEC Comerç.jpg

  11/12/2012 – El nou cap del consell territorial del sector comercial porta molts anys vinculat a la patronal i ocupa càrrecs a altres demarcacions, com el Vallès Oriental.

  Carles Gironès ha estat nomenat president del Consell del Maresme-Barcelonès Nord de PIMEC Comerç a proposta del president de PIMEC Comerç, Alejandro Goñi, i del president de PIMEC Maresme-Bacelonès Nord, d’Ambrós Martínez

   

  Gironès amplia la representació de la patronal de comerç al Maresme i al Barcelonès Nord amb l’objectiu de guanyar proximitat amb els petits comerciants de la zona i vetllar pels seus interessos. En aquest sentit, el nou president ha assenyalat que inicia aquesta nova etapa amb el ferm compromís de “defensar el comerç de proximitat del Maresme i del Barcelonès Nord i garantir la seva continuïtat, especialment en aquests moments difícils pel sector que estan patint molt durament la crisi a causa de la forta davallada del consum intern”.

   

  Carles Gironès inicia aquest nou mandat al capdavant de PIMEC Comerç al Maresme i al Barcelonès Nord després de molts anys vinculat a la patronal. Actualment ocupa una de les vicepresidències de PIMEC Comerç i també està al front de la patronal de comerç al Vallès Oriental.

   

  PIMEC és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya des de 1997. PIMEC Comerç, en particular, té l’objectiu de vetllar pels interessos del teixit de comerços i comerciants arreu del territori.