Jorge Javier Vázquez podria celebrar a la ciutat una segona firma de llibres a principis d’any

  0
  jjv.JPG

  11/12/2012 – El gran èxit de la presentació del seu llibre al Teatre Principal el passat 1 de desembre i el fet que molta gent es quedés fora han portat a que l'agència personal del presentador es plantegi organitzar una segona cita a Badalona.

  Després de la seva reeixida visita fa uns dies al Teatre Principal, Jorge Javier Vázquez podria tornar a Badalona després de les festes de Nadal per celebrar una segona presentació i firma de llibres.

   

  Centenars de persones es van aplegar el dia 1 de desembre per veure i saludar el presentador estrella de Telecinco i comprar el seu llibre La vida iba en serio. La resposta de badalonins i badalonines va ser tan contundent que molta gent es va haver de quedar fora del Principal tot i fer més d’una hora de cua. En conseqüència, l’agència personal del periodista de Badalona afirma que es plantegen seriosament organitzar una segona cita a la ciutat i així donar cabuda a tothom que es va quedar a les portes.

   

  La organització es va veure fa dos caps de setmana superada per l’afluència de públic i l’endarreriment del vol que traslladà Jorge Javier Vázquez de Madrid a Barcelona no facilità les coses. De fet, el presentador va haver de cancel·lar a última hora la recepció oficial que l’Ajuntament havia preparat abans de la firma de llibres degut a la seva atapeïda agenda.

   

  Recupera i llegeix l’entrevista que l’estrella televisiva va concedir al Diari de Badalona dies abans de visitar la ciutat i amb motiu del seu llibre autobiogràfic.