Casquete agafa el timó de la Penya

  0
  33
  casquete.jpg

  28/12/2012
  L'expresident del C.F Badalona ha decidit entrar al club per salvar-lo dels problemes econòmics

  L'exempresari badaloní, Fermín Casquete, serà el nou màxim accionista i president del Joventut SAD.
  El que va ser màxim dirigent del C.F Badalona, i en el seu moment va imaginar una fusió entre les dues entitats, presidirà el Club Joventut Badalona, un dels 3 únics equips espanyols que sempre ha jugat al primer nivell.

  Casquete volia governar la Penya i poder fer de Badalona una ciutat amb dues entitats a l'elit de l'esport com passa a Donosti, Màlaga o Valladolid, que no són molt més grans que la ciutat marina.

   

  Davant els intents frustrats per aconseguir l'ascens del C.F Badalona a 2A, i donat que el consell d'aministració de Jordi Villacampa ha avisat d'una possible dimissió el dia 15 de Gener, Casquete ha adquirit les accions de Marcel Riera, el fins ara màxim accionista del Joventut SAD, i ha format una junta directiva que assumirà el deute de 14 milions i avalarà amb patrimoni propi.

   

  Els motius d'aquesta nova empresa són diversos. Mentre l'entorn proper a l'expresident de futbol, un home que s'ha construït a ell mateix, assegura que no sap trobar el seu espai ara que està jubilat, un regidor de l'ajuntament confirma que va rebre la trucada de l'alcalde Garcia Albiol l'endemà de la Junta general d'accionistes en la que Villacampa va presentar la dimissió. En qualsevol cas, el relleu es farà el proper 15 de gener.

   

   

   

   

   

   

   

  Bon dia dels innocents