Castelldefels serà la seu de la Copa Federació de la Copa Catalunya

  0
  42
  2.JPG

  10/12/2013
  El Natzaret ja està classificat i si guanya o perd de menys de 10 punts dissabte contra l'Arenys hi arribarà com a 1r de grup

  Ja es coneix la seu i els horaris de la 3a Regal Copa Federació de la Copa Catalunya que es disputarà el cap de setmana del 21 i 22 de desembre

  Castelldefels acollirà la competició masculina i la final femenina. De moment el Natzaret és l'únic equip classificat del grup 1, tot i que encara no sap si arribarà a la cita com a líder o com a 2n. 
  Els de Víctor Carrasco són líders amb un balanç de 10 victòries i 2 derrotes seguits de l'Arenys que té un balanç de 9-3. 

  Precisament els dos equips s'enfrontaran aquest dissabte a les 17:30 al pavelló dels Països Catalans i només en cas de derrota contra els maresmencs per 10 punts o més, el Natzaret arribaria a la Copa Federació com a 2n
  A la 1a volta es té en compte el balanç general de punts a favor i punts en contra, i mentre que el del Natzaret és de +133, el de l'Arenys és de 114.

  A l'altre grup l'únic classificat és el Martorell. Els altres equips que opten a classificar-se són el River Andorra B, el Grup Barna i el Ramon Llull.

  En cas de passar com a 1r, el Natzaret jugaria la 1a semifinal el dissabte 22 a les 17h. En cas de fer-ho com a 2n, ho faria el mateix dia però a les 19h.La final es disputarà l'endemà diumenge 23 a les 19h.