El Prat remunta i segueix somiant amb la Copa (73 a 72)

0
    18

10/12/2013
    Els potablava van reaccionar a la 2a meitat i es van endur el partit contra el Bulevar Àvila en un matx a cara o creu

El Prat va aconseguir desfer-se del Bulevar Àvila per un sol punt (73 a 72) i manté les opcions de disputar la Copa Adecco Plata, que competeixen els 2 primers classificats de lliga quan acabi la 1a volta.

Els castellans eren un rival directe per ser-hi, i el que caigués, quedaria amb poques possibilitats d'aconseguir l'objectiu. El Bulevar va tenir tocat de mort als potablava, però la reacció a la 2a meitat va evitar una nova ensopegada a casa.

Els de Carles Duran van competir en els primers compassos gràcies al protagonisme de la parella interior Serrano-Nikolic. Amb el pas dels minuts però, els visitants van anar agafant-li la mesura al partit. Un parcial de 0 a 10 obrira un forat (8 a 18), que entre Sans i Caven intentaven tapar abans d'acabar el període (13 a 18).

Al 2n quart, poc va canviar. El Prat seguia desubicat, sense ritme, amb continues errades defensives i molt desencertat des de l'exterior (28 a 37).

El pas pels vestidors però, va reactivar al conjunt potablava. Les bones accions dels homes alts del Prat van permetre retallar la diferència (40 a 42), però quan semblava que la feina ja estava feta 3 triples seguits dels visitants van tornar a estirar la goma. Tot i això, Vilanova havia aconseguit canviar el ritme del partit, i amb un triple seu a la botzina de quart, el Prat encara els 10 últims minuts amb opcions (49 a 53).

Llavors, el Prat va retrobar-se amb l'encert. Tot i que el Bulevar Àvila estava fent un bon partit, els encerts exteriors de Nogués, Caven i un 2+1 de Vilanova van aconseguir capgirar el matx (62 a 61). A partir d'aquell moment, l'intercanvi de cistelles i l'alternança en el marcador va ser continua.

Els triples de Piru i Nogués van respondre les bones accions dels castellans, i una penetració de Sans donava l'últim avantatge al Prat. En la darrera defensa, els de Carles Duran van estar molt ben col·locats i el tir dels visitants no va entrar.

El proper partit dels del Baix Llobregat serà dissabte a les 19:30 a la pista del Marina Peixegalego.